skip to Main Content
Viziunea Apocaliptică

Viziunea apocaliptică

David Wilkerson

Terorism, dezastre economice, crize energetice, foamete, corupție în afaceri, scandaluri religioase, homosexualitate militantă, creștinătate obsedată de plăceri, moralitate distorsionată – în anul 1974, când a fost publicată ediția originală a cărții Viziunea Apocaliptică, astfel de lucruri erau avertismente profetice de neconceput. Din păcate, în societatea secolului XXI, acestea sună acum ca niște titluri de vești învechite.

În această ediție fascinantă, Viziunea Apocaliptică, David Wilkerson îl aduce pe cititor la zi și în viitor. El este ferm convins că trăim în vremea pe care Biblia o numește “începutul durerilor”; și că lumea se îndreaptă în grabă spre Armaghedon. O perioadă de confuzie monetară și disperare ne stă în față. Cât de curând nu este clar, dar evenimentele actuale și precedentul biblic sugerează că nu va mai trece mult timp. Care este viitorul Bisericii lui Isus Hristos din întreaga lume? Vor declara, în curând, orașele americane stare de faliment?

Ce se poate face pentru a ne pregăti? Ce speranță există pentru creștini în zilele de deznădejde care ne așteaptă? În vremurile din urmă, susține reverendul Wilkerson, trebuie să ne bizuim pe Cuvântul lui Dumnezeu și să ne punem încrederea în Autorul Său. “Căci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și de chibzuință” (2 Timotei 1:7). Această carte este plină de adevăruri fără ocolișuri, precum și de speranță și încurajare pentru credincioșii încrezători că Dumnezeu ține totul sub controlul Său.

 

Ascultă cartea audio

Resurse preluate de pe lectura-audio.blogspot.com

Back To Top