skip to Main Content
Realitatea Bătăliei Spirituale

Realitatea bătăliei spirituale

Vă prezentăm seria de mesaje audio: Realitatea bătăliei spirituale

Paul Washer a devenit credincios în timp ce studia la Universitatea din Texas. După absolvire, s-a mutat în Peru și a slujit acolo ca misionar timp de zece ani; timp în care a fondat Societatea Misionară HeartCry pentru a sprijini plantarea de biserici. Societatea Misionară HeartCry susține acum misionarii indigeni din Africa, Asia, Europa, Orientul Mijlociu, Eurasia, America de Nord și America Latină.

Acum Paul slujește ca unul dintre lucrătorii din Societatea Misionară HeartCry. El și soția lui, Charo, au patru copii: Ian, Evan, Rowan și Bronwyn.

Pastorul Paul este cunoscut mai ales pentru predicile sale despre mântuire și regenerare și a devenit destul de popular datorită celor două predici ale sale, „Zece acuzații împotriva Bisericii contemporane” și „Mesaj șocant adresat tinerilor

În perioada 6-16 Mai 2010, predicatorul american Paul Washer, a susținut în România, la București, Bran și Brașov, o conferință cu tema „Realitatea bătăliei spirituale”. Din data de 11 Mai, lui Paul Washer i s-a alăturat și pastorul zambian Conrad Mbewe, care a susținut mesaje pe aceași temă. Radio Unison în colaborare cu HeartCry România ne pune la dispoziție înregistrarea acestei conferințe.

 

Ascultă mesajele audio

Resurse preluate de pe radiounison.ro

Back To Top