skip to Main Content
Predici De Actualitate Pentru Creștini

Predici de actualitate pentru creștini

Martyn Lloyd-Jones

Predici de actualitate pentru creștini conține nouă predici, predicate în Pensacola, Florida, în ultima sa vizită în SUA în anul 1969.

Iată marea nevoie a acestui ceas. Nu e doar ca noi să perpetuăm o denominație, sau o organizație, sau o instituție. Nu, nu! Marea nevoie este ca creștinii să devină biserica vie a lui Hristos, umplută de viața și de puterea Lui, încărcată de puterea Duhului Divin și să stea în picioare ca un fenomen pentru această lume modernă și rea.

Lumea are nevoie de o biserică ce arată calea mântuirii și îi face pe bărbați și pe femei să vadă că ceea ce ni s-a întâmplat nouă li se poate întâmpla și lor.

Dragii mei prieteni buni, simţiţi voi povara vremurilor? Sunteţi îndureraţi din pricina stării bisericeşti? Faceți ceva în privinţa ei?

Astăzi există o chemare pentru aceia care simt povara acestor lucruri şi sunt preocupaţi de gloria şi de onoarea Numelui lui Dumnezeu, al lui Hristos, şi al bisericii, pentru a se retrage de o parte, pentru a se întâlni.

Nu aştepta până când toată lumea face o mişcare; altfel, s-ar putea să nu te mişti niciodată.

Adunaţi-vă împreună. Căutaţi faţa Domnului. Studiaţi Cuvântul Lui împreună, indiferent de denominaţia de care aparţineţi.

Oamenii lui Dumnezeu Îl caută, Îi caută Faţa. Aşteptaţi-L. Aşteptaţi răspunsul Lui.

Mai presus de toate, căutaţi să aveţi o licărire a slavei Sale, şi apoi faceţi ce vă spune El să faceţi, şi El se va întâlni cu voi, şi vă va da binecuvântarea pe care o doriţi. Iar voi veţi fi folosiţi de El ca să duceţi pe alţii la o cunoaştere asemănătoare adevărului.

Martyn Lloyd-Jones – Predici de actualitate pentru creștini

 

Ascultă cartea audio

Resurse preluate de pe radiounison.ro

Back To Top