skip to Main Content
Mesaje Biblice Diverse

Mesaje biblice diverse

Vă prezentăm seria de mesaje audio: Mesaje biblice diverse

Stabilită în Statele Unite ale Americii, familia Wurmbrand a inițiat Misiunea Creștină pentru Lumea Comunistă (1967), actuala Vocea Martirilor, o organizație pentru întreaga lume, având ca scop să-i ajute pe creștinii persecutați de regimurile comuniste.

Misiunea are ramuri în 35 de țări din lumea liberă. După căderea comunismului în Rusia, Misiunea a avut o deschidere specială spre țările arabe. Vorbind personal în unele țări, pastorul Wurmbrand a atras atenţia Occidentului asupra cauzei fraților lor creștini uitați. Mesajul lui permanent a fost: “Urâți sistemele rele, dar iubiți pe persecutori și încercați să-i câștigați pentru Cristos.” O credință adâncă, o gândire profundă, o minte ascuțită și agerimea sa îl prezintă pe Wurmbrand ca pe o persoană deosebit de plăcută și caldă.

Principiul său a fost: Ajută pe oricine, dă-i oricui vine să ceară de la tine, chiar dacă nu-l poți ajuta decât cu puțin”. Conducători creștini din toată lumea l-au numit “martirul viu” și “ un Pavel al Cortinei de Fier.”

Câteva din predicile sale au fost publicate în cărțile: “Predici în celula singuratică” sau “Dacă zidurile ar putea vorbi”. A călătorit și a ținut predici și discursuri despre dragostea Mântuitorului până la vârsta de peste 85 de ani.

Wurmbrand credea că o societate nu se poate schimba fără schimbarea inimilor, iar acest miracol îl poate face numai credința.

 

Ascultă mesajele audio

Resurse preluate de pe radiounison.ro

Back To Top