skip to Main Content
Despre Pocăință

Despre pocăință

Vă prezentăm seria de mesaje audio: Despre pocăință

Mesaje de încurajare și îndrumare la pocăință, prezentate de Liviu Olah.

„Fratele Liviu Olah a reprezentat pentru mulți credincioși baptiști din România o încurajare spre rugăciune și slujire. În timpul anilor petrecuți ca pastor la Oradea, fratele Liviu Olah a mobilizat biserica la rugăciune și prin aceasta a avut loc o înviorare a lucrării în Bihor.”

“Prin Liviu Olah s-a făcut o mare trezire în biserică. Avea mesaje puternice despre pocăință, membrii bisericii şi-au înnoit viaţa, au început o viaţă de rugăciune şi foarte mulţi şi din afara bisericii au venit la pocăinţă. Aşa că în 1974 a ţinut 4 botezuri, cu un total de 400 de noi convertiţi, iar la 8 dec. 1974 a botezat 150 de persoane.” (Istoria răspândirii credinţei baptiste)

– Ioan Bunaciu

“Fratele Liviu Olah este un unicat în România (până acum) şi unic pentru mine şi soţia mea Aurora. Dintre toţi pastorii prin care Dumnezeu mi-a vorbit şi care mi-au influenţat viaţa, el este primul şi unic în felul lui: prin cunoaşterea Domnului şi a Cuvântului Lui, prin forţa spirituală transmisă la predicare şi prin puterea de convingere dată de Duhul Sfânt.”

– Nicu Vandici

 

Ascultă mesajele audio

Resurse preluate de pe resursecrestine.ro

Back To Top